Συνεργασία της Τράπεζας Τροφίμων με τα Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τα 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 Μασούτης!

Για το 2ο εξάμηνο του 2023 θα προσφέρουν στην Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης είδη πρώτης ανάγκης εξυπηρετώντας ανάγκες του Νομού αλλά και ευρύτερα στη Μακεδονία!
Η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ με αυτή την πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης των τροφίμων, ενισχύοντας έτσι το έργο της Τράπεζας Τροφίμων.

Παραμονές Χριστουγέννων η Τραπεζα Τροφιμων Θεσσαλονίκης προσεφερε στα παιδια του ΙΔΡ.ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ & ΑΥΤΙΣΤ.ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η “ΕΛΠΙΔΑ” δωροσακουλες της εταιρείας MONDELEZ HELLAS. Η χαρα τους ήταν απερίγραπτη! Ευχαριστούμε την εταιρεια για την χορηγία τους και για την χαρα που εδωσαν σε όλα τα παιδιά!

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ARIVIA S.A. μέλος της UPFIELD

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία  ARIVIA S.A. μέλος της UPFIELD για την πολύτιμη προσφορά των προϊόντων τους.Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που έλαβαν στην απονομή των Βραβείων HR AWARDS 2022

Συναντηση Τραπεζών Τροφίμων

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 2η συναντηση Τραπεζών Τροφίμων που η διοργανωσε η Τραπεζα Τροφίμων Αθηνων και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι από τη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Δράμα, Ηπειρο, Κρήτη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι εταιρειών τροφίμων και στελέχη Κοινωφελών Ιδρυμάτων προκειμένου να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους των έξι Τραπεζών Τροφίμων.  Εγινε απολογισμός των δράσεων για το 2021, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας συνάντησης των Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης. Ο κ. Π. Βουρλουμης, Πρόεδρος της Τ.Τ. Αθηνών μίλησε για το κίνητρο και την ανάγκη δημιουργίας Τραπεζών Τροφίμων, έκανε αναφορά στη σωστή διαχείριση των πλεονασμάτων τροφίμων από τις βιομηχανίες καθώς και για το  έργο  και ρόλο που έχουν οι Τράπεζες Τροφίμων. Μίλησε για τις Τραπεζες Τροφίμων που υπάρχουν στη Ελλάδα και στην ανάγκη δημιουργίας και άλλων.