Οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο!

Βραβευση απο Δ.Π.Μελά 12.2022

Ευχαριστούμε πολύ για την αναγνώριση του έργου μας και για τις ευχές τους, τον Σύλλογο Πολυτέκνων “ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ” Θεσσαλονίκης. Θερμα συγχαρητήρια για το φιλανθρωπικό τους έργο και την στηριξη στην πολύτεκνη οικογένεια.

Ευχαριστούμε την Μητρόπολη Λαγκαδά για τις ευχαριστήριες επιστολές τους και την αναγνώριση του έργου μας. Θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Πλάτωνα για το φιλανθρωπικο εργο που προσφερουν στην Μητρόπολη.

Ευχαριστούμε πολύ το κοινωνικό παντοπωλείο Αλεξάνδρειας για τα καλά τους λογια και τους στηρίζουμε στο φιλανθρωπικό έργο τους.

Ευχαριστούμε το συσσίτιο του Ι.Ν. Αγ. Θεράποντος!

Ευχαριστούμε πολύ το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Σερρών

… για την αναγνώριση του έργου μας. Συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Θερμές ευχαριστίες  στον κ. Μπαζιργιάννη Κων/νο για την προσπάθεια που καταβάλει στο κοινωνικό έργο του Δήμου Σερρών.

https://epiloges.tv/i-trapeza-trofimon-thessalonikis-enis/

Απο το νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστούμε πολύ τον Ι.Ν.ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την ευχαριστήρια επιστολή τους και για την αναγνώριση του έργου μας.

Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας για την ευχαριστήρια επιστολή τους και τους συγχαίρουμε για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν!Θερμά συγχαρητήρια στην κα Σιώπη Π.

Η  Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης ενισχύει το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Σερρών προσφέροντας τρόφιμα για τις ανάγκες της δομής.Ευχαριστούμε για την επιστολή τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την αναγνώριση του έργου μας και για την ευχαριστήρια επιστολή του.Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Δημ.Βρεφοκομείο Αγ.Στυλιανός.

Με μεγάλη χαρά προσφέραμε τρόφιμα στην Ι.Μητροπ.Φλωρίνης-Πρεσπών-Εορδαίας για τις ανάγκες του συσσιτίου και των παιδικών κατασκηνώσεων τους.Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο για την ευχαριστήρια επιστολή που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο. 

Ευχαριστούμε πολύ τον  Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ για την ευχαριστήρια επιστολή τους και για την αναγνώριση του έργου μας.Τους στηρίζουμε στο μεγάλο κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στον Ναό οι : κα Κυράνη,ο κος Δημήτρης,ο κος Παναγιώτης.

Ευχαριστούμε Thermaikos Think Tank – ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ & ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ για την αναγνώριση του έργου μας!

Ευχαριστούμε πολύ το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Αγ.Στυλιανός  για την επιστολή τους και για την αναγνώριση του έργου μας.Τους στηρίζουμε στο τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την επιστολή τους και για την αναγνώριση του έργου μας.

 

Ευχαριστούμε  πολύ για την επιστολή τους  και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο τους.

Ευχαριστούμε  πολύ για την επιστολή τους  και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο τους.

Σας ευχαριστούμε κι εμείς για την αναγνώριση του έργου μας!

 

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης στηρίζει το υγειονομικό προσωπικό

Ευχαριστούμε πολύ την Ένωση Κυριών Δράμας για την επιστολή τους και τους στηρίζουμε για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν.

Ευχαριστούμε πολύ τη ΧΑΝΘ  για το σπουδαίο έργο που κάνει και χαιρόμαστε και εμείς που συμβάλλαμε   στην επιτυχία της δράσης αυτής.

 

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη αναγνωρίζει και προβάλει το σημαντικό έργο της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστήρια επιστολή από το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

 

 Ενωμένοι βγαίνουμε δυνατότεροι και νικητές!

H Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης  συμπαραστέκεται και στηρίζει  και τους ανθρώπους της υγείας και προσέφερε  κρουασάν, μπισκότα, μπισκότα με σοκολάτα, τσουρεκάκια, αρμυρά bake rolls  σε ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία  που αυτή τη χρονική στιγμή  δίνουν έναν μεγάλο αγώνα.

Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Παύλου Μελά

 
 
Η «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης» στηρίζει το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»
 

Ευχαριστήριο

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά την «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης» για την πολύτιμη συνεχή στήριξη και προσφορά της στον οργανισμό μας.

Η «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης» προσέφερε στον οργανισμό μας, στις 5/03/2019 47 κιβώτια κρουασάν-Chipicao Cakes και 60 κιβώτια μπισκότα. Επίσης, στις 27/03/2019 προσέφερε 70 κιβώτια μπισκότα 7Days, 30 κιβώτια-μπισκότα Παπαδοπούλου και 26 κιβώτια κρουασάν. Οι προαναφερθείσες προσφορές θα διανεμηθούν  εν όψει της μεγάλης διανομής του Πάσχα.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά. Κάθε προσφορά σας γεμίζει τις οικογένειες μας χαμόγελα.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη!!

Ευχαριστήρια επιστολή Εεεεκ Θέρμης!  Φεβρ-2019

Η ανάρτηση του Εεεεκ Θέρμης στη σελίδα τους στο facebook

Ευχαριστήρια επιστολή Παπάφειου Ιδρύματος Θεσσαλονίκης Δεκ 2018

Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Καλαμαριάς Νοε 2018

Ευχαριστήριο Χ.Α.Ν.Θ. Οκτ 2018

Ευχαριστήρια επιστολή Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Οκτ 2018

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγν.Καϊτεζίδη προς τον πρόεδρο της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, κ. Αχιλ. Φώλια Οκτ 2018

Περιοδικό Δ.Πυλαίας – Χορτιάτη  τ/12.2018 -70.000 αναγνωστών

Ευχαριστήρια επιστολή Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» Δεκ 2017

Ευχαριστήρια επιστολή RETO Hellas Δεκ 2017

Ευχαριστήρια επιστολή 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης Δεκ 2017